Contact

Petit Depot
breestraat 25
2011 ZX haarlem

Openingstijden

woe – 12:00 tot 17:00 uur

do – 12:00 tot 17:00 uur

vrij – 12:00 tot 17:00 uur

za – 12:00 tot 17:00 uur

Bestellen en betalen

Met het plaatsen van een bestelling en het aanklikken van de knop ‘bestelling plaatsen’ ga je een betaalverplichting aan. De bijkomende verzendkosten zijn werkelijke kosten voor brievenbuspost en pakketpost.

Verzending en levering

Na ontvangst van je bestelling verzendt Petit Depot binnen 2 – 4 werkdagen.
Voor de verzending van alle artikelen werken we samen met PostNL.

Het verzendtarief wordt aan de hand van gewicht, formaat en/of waarde danwel per brievenbuspost, danwel pakketpost verzonden.

brievenbuspost € 4,35 | overkomstduur 1 tot 4 werkdagen
pakketpost tot 10 kilo € 6,95 | overkomstduur 1 tot 2 werkdagen
pakketpost 10 – 30 kilo | € 13,25 | overkomstduur 1 tot 2 werkdagen

Je kunt je bestelling ook gratis afhalen in de winkel in Haarlem. Dit kan tijdens onze openingstijden: woe t/m za tussen 12 en 17 uur. Vink hiervoor tijdens het bestelproces ‘afhalen’ aan, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Afhalen of bezorgen van meubels

De meubels kun je zelf afhalen of wij kunnen zorgen voor transport. De transportkosten zijn afhankelijk van grootte van het object en afstand. We bezorgen via Brenger.nl. Hiervoor kun je met ons contact opnemen via bonjour@petitdepot.nl.
Petit Depot is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan als je zelf het vervoer organiseert.

International shipping

We ship to Belgium, France, Germany and Luxembourg.

0-2 kg  – € 13,00
2-5 kg  – € 19,50
5-10kg  – € 25,00
10-20kg – € 34,00

Bedenktijd, herroeping en retourneren

Als de bestelling niet aan je wensen voldoet, dan kun je, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen ruilen of retour zenden. Neem zo snel mogelijk contact met Petit Depot op via bonjour@petitdepot.nl. Je ontvangt dan instructies voor de retourzending per mail.

Als deze instructies in acht worden genomen en het artikel verkeert in goede, originele staat, dan wordt de aankoopwaarde binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggeboekt. Kosten voor de retourzending zelf zijn voor de klant.

Petit Depot behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te compenseren wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of wanneer het artikel ten gevolge van de retourzending is beschadigd.

Petit Depot behoudt zich ook het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn geretourneerd.

Artikelen die in de winkel gekocht zijn kun je binnen 14 dagen in de winkel omruilen voor een ander artikel of een tegoedbon. Op maat gemaakte meubels (individueel maatwerk) en op bestelling gemaakte lampen kunnen niet geretourneerd worden.

Klachten

Heb je een klacht over een artikel dat je bij Petit Depot gekocht hebt? Laat het ons weten via bonjour@petitdepot.nl. Voorzie je mail van een duidelijke omschrijving en eventueel een foto. We nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op. In overleg bepalen we wat redelijk en wenselijk is.

Annuleren

Een (deel van een) bestelling kan zonder opgaaf van reden geannuleerd worden na betaling. Dit kan alleen als verzending nog niet plaatsgevonden heeft. Het aankoopbedrag wordt minus de administratie- en transactiekosten (2,95) binnen 5 dagen terugbetaald. Eventueel gemaakte betaalkosten worden niet teruggeboekt.

Garantie

Petit Depot staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

Overmacht

Petit Depot is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan bedrijfsstoringen bij Petit Depot en transportstagnatie.

Privacy

Petit Depot geeft geen persoonsgegevens van klanten aan derden door. Wij gebruiken klantgegevens alleen ten behoeve van het verwerken van de bestellingen. De site plaatst Cookies. Je kunt hiervoor al dan niet toestemming geven.

Prijzen

Alle prijzen op deze website van nieuwe spullen zijn in euro’s inclusief BTW, de tweedehands spullen vallen onder de btw-margeregeling, wat inhoud dat ze vrijgesteld zijn van btw. Als je een factuur inclusief BTW wil ontvangen dan is dat mogelijk. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten. Aangezien in uitzonderlijke gevallen twee bestellingen elkaar kunnen kruizen op de website, kan het voorkomen dat meerdere mensen hetzelfde artikel bestellen. De eerste koper heeft dan het eerste recht op dit artikel.

Garantie vintage & brocante

Wij verkopen tweedehands en doorleefde meubels en spullen. In onze winkel kun je de producten komen bekijken, wij geven geen garanties achteraf.

We controleren de originele oude meubelen bij inkoop en indien nodig behandelen we onze spullen tegen houtworm. We kunnen echter geen garantie geven dat al onze meubelen 100% houtwormvrij zijn. Bij bouwmarkten zijn producten te koop om meubels eenvoudig en effectief hiertegen te behandelen.

Een groot deel van de tweedehands meubels zijn van hout. Hout is een natuurproduct en kan gaan werken onder invloed van wisselende temperaturen en vochtgehaltes. Petit Depot is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout en of het verroesten van ijzer.

Aansprakelijkheid

Petit Depot aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze producten.

Afbeeldingen & teksten

Onze foto’s worden met grote  &zorgvuldigheid gemaakt. Het kan zijn dat de kleuren in de werkelijkheid afwijken van de weergave op je scherm. Petit Depot is niet aansprakelijk voor deze afwijkingen.

Alle afbeeldingen en teksten op onze site zijn eigendom van Petit Depot. Het is niet toegestaan om ze zonder onze toestemming te gebruiken voor andere doeleinden. Wil je ze gebruiken op je blog of in andere media, laat het ons dan even weten.

De foto’s bij ‘Over ons’ zijn gemaakt door Anouk De Kleermaeker Fotografie,  www.studio309.nl. Alleen de foto van ons voor de winkel is gemaakt door Linda Kortekaas Fotografie.