Over ons

Een breister, een sieradenmaakster en een scharrelaar

 

Waar ooit de klimop binnen groeide, tikken nu breinaalden, hamers en toetsenborden van Sheila Wigman, Kyra Marcoupolos en Frederiek van Waes. In ons kleine, oude pakhuisje maken we sieraden en kinderkleertjes, werken we als copywriter en designer en verkopen we wat we zelf maken en wat we echt heel mooi vinden.  Een mix van winkel, atelier en werkplek dus.

“Oh jeee, loop ik nou een woonhuis binnen”, roepen klanten weleens als ze binnenkomen. En dat is precies de bedoeling. We willen graag dat mensen zich thuisvoelen en spullen kunnen vinden die ze nergens anders vinden. Spullen die wij meteen in onze eigen huis neer zouden zetten (wat we vaak ook doen).

In de winkel en webshop vind je een mix van vintage, brocante, handgemaakt en design. Van de lampen van Bel + Bo, vazen en zeepbakjes van Foekje Fleur, keramiek van Otchipotchi, natuurlijke huidverzorgingsproducten van SMPL, stationary van MishMash, tassen van Monk & Anna, portemonnees van PUC, de kleding van Majestic en ons eigen babylabel: Mighty Tiny tot de allerbeste vintage vondsten. Alles wat mooi, goed en met veel liefde gemaakt is.

We zijn grote fans van “koop minder, koop mooi, koop tijdloos, koop bewust” en van poederpastels. Die twee clashen nog wel eens, want minder poederpastels, oei dat is best moeilijk. Gelukkig zijn we wel heel goed in mooi, tijdloos en bewust. Die vind je dan ook volop in onze winkel (vaak in poederpastels ;-).