Over Petit Depot

Petit Depot, een pakhuisje vol met liefde gemaakt moois

 

Een breister, een vintage-vondsten-specialist en een sieradenmaakster

Waar ooit de klimop binnen groeide, tikken nu de breinaalden, hamers en toetsenborden van Sheila Wigman, Kyra Marcoupolos en Frederiek van Waes. In ons kleine, oude pakhuisje maken we sieraden en gebreide kinderkleertjes, werken we als copywriter en designer en verkopen we wat we zelf maken en wat we echt heel mooi vinden.  Een mix van winkel, atelier en werkplek, dus.

 

Unieke vondsten

“Oh jeee, loop ik nou een woonhuis binnen”, roepen klanten weleens als ze binnenkomen. En dat is precies de bedoeling. We willen graag dat mensen zich thuisvoelen en spullen kunnen vinden die ze nergens anders vinden. Spullen die wij meteen in onze eigen huis neer zouden zetten (wat we vaak ook doen).

 

Petit Depot, een mix van design, vintage en handgemaakt

In de winkel en webshop vind je een mix van vintage, brocante, handgemaakt en design. Van de lampen van Bel + Bo tot de vazen en zeepbakjes van Foekje Fleur. Keramieken wandbakken en planken van studio Harm & Elke, Armbandjes van Guanabana, wanddoekjes van LemonWise, linnen doeken van Linen Tales en de kleding van Majestic tot de allerbeste vintage vondsten.

We zijn grote fans van ‘koop minder, koop mooi, koop tijdloos, koop bewust’. Daarom verkopen we alleen items die mooi, goed en met veel liefde gemaakt zijn, vaak van natuurlijke materialen. We willen graag dat je blij naar buiten loopt met een unieke vondst waar je heel lang plezier van hebt.